31 mars 2011

Återträff i Falköping...

I helgen... eller ja imorgon ska jag bege mig till min gamla hemstad Falköping. Där ska jag på lördag vara på ett jubileum med min gamla klass från högstadiet... Helt ärligt tycker jag det ska bli fantastiskt roligt men tyvärr verkar vi bli få som kommer mötas upp över en middag :) Kanske har folk alldeles för mycket i sina liv för att kunna lägga tid på sina föredetta klasskamrater och det är ju helt förståeligt, när det förra jubileét var så kunde inte jag komma, jag skulle tävla... hehehehe...

Det jag ser fram emot är att spendera ett par kvällar i min bästaste väninna Jennys sällskap. Det ska bli superskoj och det är alldeles för sällan som hon och jag gör något utan familjerna... Inte för att det är fel att umgås med familjerna men ändå vi bor 60 mil ifrån varandra och träffas alldeles för sällan... Sist var nyårsafton i Jönköping... Men skoj var det :)


Festen är på ett uteställe i Falköping som heter Dagny´s och där spenderade vi många kvällar när vi bodde i stan. Fast det har hetat lite olika genom åren, hur som, det ska bli spännande att se om man känner igen någon annan som är ute den kvällen :) Jag hoppas att jag ska träffa på många gamla kompisar där, det vore superskoj!!! Så om det är någon som läser detta kommer jag som sagt att befinna mig på Dagny´s på lördag... om det nu är där man ska vara en lördag i Falköping???


Nåja det visar sig... Nu ska jag packa, fixa lite och gå och lägga mig :)
Imorgon är det LAN på jobbet.... Whoop, whoop jag ska nog skriva prov...hahahaha!!!!