18 dec. 2011

Snart är vi påväg...

Nu har vi checkat in på Landvetter och väntar på att få gå ombord på planet till soooolen :) Det ska bli så gryyymt skönt...

Igår var jag ute och pussade på Ruban en sista gång, tänkte rida men snöblandat regn gjorde att jag inte hade någon lust. Efter att allt var fixat, mat inhandlat och alla säkerhets saker sagda åkte jag hem och packade det sista... En väska ner med totalt 15 kg... 3 kilo av dessa är Olivias gigantiska uppblåsbara sköldpadda... hahahaha.... Det blir skoj för Ajje att blåsa upp den varannan dag ;)


Det verkar dock som om planet är en timme sent men det kanske de flyger in inatt. Min älskade syster yster och hennes supergulliga pojkvän lyfter från Arlanda oxå ikväll och imorgon så strålar vi samman i Krabi :) Ajje säger just nu... han smygläser över min axel att han inte alls tänker blåsa upp sköldpaddan... Det får Pontus göra...hehehehe... Gött med lite slavarbete ;)

Jag själv har förberett en bitter och långdragen familjefejd med blandade grenar ala Vem kan slå Filip och Fredrik...
Min version heter: Kan Anna och Pontus slå Ajje och Ojja :)

Priset kommer vara fiiint... hahahahaha...

Sen kan det dyka upp en och annan Thailand tävling här på bloggen med ett och annat kitschpris från paradiset... håll utkik ;)

Nä, nu är det dags att fortsätta smygdricka cidern och invänta avgången...

På väg upp till Göteborg fick vi faktiskt se lite snö utanför bilen... Det räckte för iår ;)

Ps... Fick en förtidig julklapp idag av svärföräldrarna... Laila Bagges supersnygga Rock of Sweden collier med åtta Blingiga skulls på kedja :)

I lööööööööööööv it!!!! Ajje påpekar just att man inte stavar löööööv så här ;)

Ha en underbar kväll därute... Det ska jag i ett trångt flygsäte på väg till Paradiset...

Och kom ihåg att BLING it i jul ;)