4 jan. 2012

Snabb uppdatering...

Nu är vi tillbaka på svensk mark igen efter en underbar och händelserik Thailandssemester... Det bästa... med hela resan var väl den urusla internetuppkopplingen... det betydde att jag verkligen tog semester :)

Jag ska skriva mer om resan inom kort men just nu har jag massor med annat som måste fixas först.

Igår flyttade jag Ruby till Lyckebys stall... Det var ledsamt att packa ihop allt i Tromtesunda... men detta blir nog oxå bra. Tyvärr har en av stallarna fått konstaterat kvarkavirus på anläggningen så nu är vi isolerade i minst tre veckor... suuuuck... nåja, jag har iallafall ridhus att tillgå nu när det är storm ute.

Ruby har tagit första natten bra, hon är lite spänd och lös i magen men hon äter och har legat ner och sovit inatt. Det är en stor omställning för henne men förhoppningsvis så inser hon snart att man inte måste ha koll på allt...hehehe... och hon kan slappna  av lite bättre, i eftermiddag tänkte jag faktiskt skrutta runt i ridhuset en sväng... Kan bli spännande ;) hon har ju inte gått på typ en månad... Hade vädret varit bättre hade jag ridit ut i skogen... Vi får väl se till helgen :)

Nåja, nu ska jag packa upp, fixa en gardrob till stallet och sen stupar jag nog i säng vid 8 ikväll... är lite kvar i Thaitid, så för en gångs skull är jag morgonpigg...

Ha en bra dag.