5 sep. 2010

Fantastiska dag...

Ja, dagen har varit helt fantastisk. Jag vaknade än en gång helt självmant kl 06.30 och bara låg och log :) Tjohoooooo.....Ruby är min :) Jag och Olivia åkte till stallet för att vara med vid utsläppet. Hon bara knatade ut i hagen och tittade sig omkring och började beta. Så himla cool häst. Jag har bestämt mig för att muta in mig hos henne och därför har jag nu fickorna fulla med typ hästgodis...morötter och annat som en liten häst kan gilla. Detta är för att hon ska komma till mig.
Andra gången jag kom ut till stallet idag så gnäggade hon åt mig.... Naaaaaw... jag smälte ju totalt :) hehehehe...för det var ju inte godiset hon gnäggade åt... Hon tar verkligen allt coolt fast hon är lite lös i magen. Ooooops...nu kom jag just på att jag inte städade efter mig i spolspiltan.... och jag som avskyr när jag kommer till en skitig spolspilta själv.... Usch och fy på mig!!! Detta får inte upprepas! Förlåt kära stallkompisar jag ska inte göra om detta.

Jag har hunnit rida henne oxå en sväng. Hon var lika cool här och bara tuffade på...eller ja ett par lite unghästrace blidde det... Och ett oväntat byte vid ett tvärt varvbyte....hehehe...dock inte planerat men vad sjutton, den hästen kommer inte ha problem med några byten :) En hel massa frivilliga stop blev det, hon är för go, hon jobbar i typ 1/2-1 varv och sen bara ber hon om att få stoppa :) Det enda man behöver göra är att sätta sig ner och slappna av....
Oooooooh det ska bli så grymt skoj att få lära känna och utvecklas med denna underbara lilla häst.
Ruby i hagen med Truly Tucker hennes nanny :)
Ajje var med ute i stallet och tog en del bilder, jag hoppas att jag inom kort kommer få några stycken som jag kan lägga upp här. Det är framförallt skoj om ett halvår eller ett år att se hur vi har utvecklats och hur Ruby har musklat sig. Hon har precis haft en växtperiod och är därför lite tunn nu men hon äter som en häst så förhoppningsvis kommer detta inte synas snart. Vi filmade även lite och jag ska se om jag hinner redigera imorgon så kan jag lägga upp den här oxå :) Slänger upp en bild från igår iallafall :)


Nu ska jag gå och lägga mig för jag är helt slut :) Helgen börjar ta ut sin rätt och imorgon väntar jobb igen :)

Ha det gott därute alla fantastiska människor...