15 nov. 2011

Nerträning... och motivation...

Vi har gått in i fasen nerträning... hehehe... Ruban är nog nöjd med detta då hon inte behöver jobba så hårt längre. Nä, hon har aldrig sagt nej till jobb och just därför tycker jag det är viktigt att hon får vila, både i skallen och i kroppen.

Sen helt ärligt är jag sååå totalt omotiverad att rida just nu. Jag vet inte riktigt varför då Ruby är grymt fin och bara glider fram :) Men det är väl den här trista årstiden, mörkt och kallt... Bläää... Det är mörkt när man går upp och det är mörkt när man kommer hem från jobbet...

Men nu är det dags att börja titta på nästa års tävlingar och vad man ska satsa på. En tävling som jag verkligen tänker vara med på är Chappen... Ja, nu börjar tjatet om den igen ;) Men bara stämningen och hela miljön är så roligt och man bara njuter av att få vara i den bubblan. Sitta på läktaren och kolla på ridningen och bara ha Sveriges skitigaste fötter :)
Detta är väl en av de få gångerna som strumpornas uppgift är att skydda skorna från fötterna...hehehe...

Sen finns det några andra lite större tävlingar som jag tänkte satsa på... om allt går vägen :) Men framförallt kommer nästa år gå i miljöträningens tecken... Jag kommer försöka utsätta oss för så mycket konstiga miljöer som jag bara kan.

Tills dess kan jag bara tacka alla som stöttat mig i år och givit mig goda råd och givetvis ett stort tack till Ruban min älskade lilla lockiga ponny :)

Ha en underbar dag därute och njut av solen som faktiskt här i Karlskrona just nu tittar fram lite :)