4 dec. 2010

Underbara sovmorgon...

Ååååh jag är nog världens mest morgontrötta människa :) De enda gångerna jag glatt hoppar upp ur sängen utan att ens försöka snooza är när jag ska göra något med hästarna eller ut och resa... Annars är jag mer eller mindre som en zombie... Och det görs ju inte bättre av att sängen är sådär alldeles perfekt varm, täcket ligger helt rätt och man har gosat in sig i kudden alldeles ljuvligt. På helgerna så brukar Olivia faktiskt mest gå till Ajje på mornarna...hehehe... hon vet att jag är svår att få liv i. Jag kommer bli den perfekta tonårsmamman... älskar att sitta uppe och uggla på natten och sen sova halva dagen :) T o m Pebbles har anpassat sig och brukar sällan ens kliva upp ur sin korg före 9.30 på helgerna...
Det enda är ju nu på vintern att jag sover bort en del dagsljus...hmmm... Nåja med tanke på min oerhörda kärlek till vintervädret som det är nu så kanske det inte är så dumt :)

För tillfället så har ju Ruby fått en paus, jag hade tänkt att hon skulle få vila i början av december, mycket för att det är så hysteriskt på jobbet under denna perioden men oxå för att hon ju är ung. Även om jag tycker att hon är lite tunn fortfarande så lägger hon på sig muskler... Rumpan har utvecklats massor och även hals och bog har musklat sig en hel del. Quartrarna är ju små broilers och det känns helt rätt att hon får en del pauser... Jag vill ju att hon ska vara fit for fight hela livet och så mycket som hon håller på och ändras i kroppen just nu så är det enda rätta att låta henne vara ett tag. Sen finns det ju mycket annat att göra rent socialt :) Borsta och plocka i svansen, bl a... Äntligen har jag hittat vilken borste jag ska använda för att få bort hennes melassklet i ansiktet... En hundkarda för långhåriga hundar :D Ruby tyckte att det var så där första gången men nu tycker hon faktiskt det är ganska skönt :)

Japp -50talet är inblandat...
Idag ska vi bege oss till Olofström för att chilla, bada bastu och bara ta det lugnt.
Och nu jäklarns är det bestämt :) Jag har all rekvisita för Olivia och en hel del till mig och Evelina... Jag fick ändra på Olivias ursprungliga outfit men nuvarande idé är å andra sidan såååå mycket bättre :) Det kommer bli grymt... Jag var inne en sväng på Röda Korset secondhand igår och de bara tittade på mig och de kläder jag valt... När jag sen sa att japp, nu ska här hem och klippas trodde jag nästan att de skulle svimma... Hahahaha....
Jag tänker inte avslöja något och bilderna kommer läggas upp här på Olivia till jul... när alla som ska få julkort har fått dem :) Bilderna på mig får vi väl se om de kommer upp...hehehe... en del kanske inte passar sig här... Jaja, det visar sig väl.

Nä nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi åka
Ha en underbar dag därute...