13 jan. 2015

Ensam igen...

Hoppet är det sista som överger en dåre...
Igår så såg Sofia, ägare till en av våra tre hästar i hagen att de slog mot varandra, eller ja, hennes häst och Ruby... Vi har ett par dagar haft småskavanker men ändå inte trott att dessa tre försynta damer börjat bråka, men ett ögonvittne är ju ett ögonvittne... Så idag så delade vi på dem igen.

Fasen vad trist!!! Jag/vi trodde verkligen det skulle funka med dessa tre. Men icke... Och då Rubs är den som fixar att vara själv så får det bli så... Tack och lov så hann det inte bli några skador men idag har ja en ledsen ponny som står och ropar efter sina "vänner" jag känner mig elak men vad fasen ska man göra???
Efter förra årets sparkskador så vågar man ju inte chansa något mer...

Men Ruban bad mig iallafall sätta ut en kontaktannons:

Mindre (max120 cm, utan fångtendens) barfotaherre sökes som hagsällskap som gärnavill bli dominerad utan att någonsin komma på tanken att protestera. Jag har förresten en fabless för löständer då du kan ta ut dem under de tider vi spenderar i hagen tillsammans , vill så gärna pussa på din mjuka mule ❤️
Sen är det till din fördel om du är förlamad i dina bakben men frisk nog att ta dig till hagen... Alternativt så blir du kvar där dygnet runt... Jag å andra sidan behöver gå in när det är dåligt väder för annars så får jag kluvna hårtoppar.
Helt ok om du inte har bakben alls att sparkas med, btw ;)
Att du är oskodd och med bubbelplast runt dina hovar är ju en självklarhet men din högst värderade egenskap är just att du kan stå i hagen utan att på något sätt kunna göra mig skada men ändå vara mitt högst "älskade" hagsällskap!!!

Vad får du? En riktigt snygg fux med lockig man och bred bläs...

Låter detta intressant?
Svara till: 50 shades of hay ❤️❤️❤️




























Ha en underbar kväll därute det ska jag!!!

-ofcourse I am using my iPhone for this...