2 jan. 2011

Dikeskörning...

Japp idag hände en ganska skoj sak... Jag stod inne i stallet och mockade när Anneli var på väg ut genom dörren, hon stannade till och sa; oj... nu körde han i diket...

Va?? jodå det låg mycket riktigt en bil i diket precis utanför Rubys hage... Hahahaha... som tur var blev ingen skadad och när de kommit ur bilen så sa han så här:
Jo, jag tittade på de vackra hästarna och vips... så körde jag ner i diket :)

De tog det med ro och vi fick oss ett gott skratt, de vackra hästarna frustade och sprang iväg med svansarna i vädret....Hehehehe... inga linslusar där inte...
Som tur var kom Martin med traktorn och kunde dra upp dem direkt. Något som verkligen var skoj var att de kom tillbaka efter en stund med en chokladask till honom :) I like... det finns fortfarande hopp om mänskligheten :)
Jag var bra sugen på att ta en bild men jag kände att jag inte riktigt kunde med det... Även jag har vissa spärrar för vad som är ok eller inte :)

Vi har iallafall haft en fantastisk, men hal, ridtur idag, solen lyste och hästarna var mer än lovligt pigga :) Trots brodd i alla fötter så var det lite skridskovarning... Jag hoppas ju att snön och isen ska smälta bort snart så man kan rida på riktigt :) Men imorgon skall det lösas ridhuskort iallafall :) Det går lixom inte att rida på ridbanan nu... Ruby är så himla pigg och det är så roligt att bara vara med henne, det känns att vi har börja bounda nu och hon blir mer och mer tillgiven för varje dag... Hon kommer gärna fram och vill gosa....hehehe... jag menar få godis... nä, men hon gillar att komma fram och bara vara, puffa lite på mig med mulen och nosa runt lite :) Som jag tusen gånger sagt förut, hon och jag kommer bli grymma när vi är helt syncade :)
Ruby... årets trafikfara i Tromtesunda :)


Nu ska jag sätta mig och skriva ner en sååå himla cool dröm jag hade inatt... borde göra det oftare för jag drömmer riktiga äventyr och vill verkligen inte vakna :)

Ha det bra därute...