9 jan. 2011

Sista dagen...

Shiiiiit vad tiden går snabbt!!! Nu är det tillbaka till jobb efter ett skööönt jullov :)
Trots snö och elände har det varit ett bra lov... Ridning, jul och ett fantastiskt nyårsfirande :)  Jag har verkligen varit ledig och det har känts super... De dagar som det har varit bra väder har jag nyttjat med ridning och de som varit skrutt har vi myst här hemma eller någon annanstans. Jag hade inte sagt nej till några veckor till men fördelen är ju att nu är det vårtermin och då går man mot sommaren... Tjohoooooo!!!

Sen händer det några riktigt spännande saker den här veckan men det tar jag lite senare... Hehehe... det ska bli skoj att träffa elever och lärare igen så fast jag gärna vill vara ledig så ska det ändå bli skoj att gå till jobbet imorgon...

Idag har jag haft en skön ridtur med gott sällskap... Evelina följde med till stallet och på en ridtur, det var längesen vi red ihop... hmmm det var nog när tjejjorna ordnade fruhippa för mig... typ 3 1/2 år sen kanske? Skoj var det iallafall och jag hade tyckt det vore skoj om hon skaffade häst igen ;) Så vi broddade i och trotsade isiga vägar... hehehe... det var tillochmed en herre som stannade sin bil...i uppförsbacke... för att varna oss för isig väg... Jo, sa jag det var därför vi stannade och lät dig köra :) Han hade liiiite problem med att få upp sin bil för backen och vi som hade fyrbensdrift travade glatt iväg... hehehe... Men snällt var det av honom ändå. Efter dryga timmen var det tre nöjda hästar och tjejjor som var tillbaka i stallet igen :)

Fast jag undrar hur ont i baken Evelina kommer ha imorgon... hehehehe... Dock kändes det väldans tryggt att ha med en ambulansjuksyrra med på ritten... även om hon tyckte att det gick lite fort i galoppen... trodde nog hon var van vid mer fart...hihihi :)

Nä nu ska jag bara sitta och slappa i soffan och titta på säsong ett av solsidan :)

Just det ja... Jag har ju en bild att bjuda på :)


Kanske kommer det upp fler inlägg sen :)

Ha det gott därute...