6 feb. 2012

Ariat, en kärleksaffär...

Ni som följt bloggen vet att jag har tjatat en hel del om Ariat... Och jag är faktiskt inte någon märkesidiot om man inte räknar min Iron Fist mani... hehehe... Nä men ibland så snubblar man bara över saker som hela tiden håller måttet eller till och med är bättre än man föreställt sig :)

Mina babies :)
ARIAT är just det... Jag har under ett års tid tittat och suktat på deras Boots och just över Rodeobaby  Rocker Fat Baby Toe... Men varenda gång varit för snål... Sen kom Maria på Larum på den brilljanta idén att hon skulle bli återförsäljare för just Ariat och givetvis var denna modell en av de hon tog hem ;) Ja ni förstår ju hur det gick och sekunden efter att de tagit mark ute i Larum, satt jag i bilen dit...
OCH GUUUUD vad snygga de äääär <3 Jag satte ner foten i ett par och... De var bara så sjuuukt sköna... Inte bara snygga!!! Givetvis följde ett par i strl 4 med mig hem ;) Väl hemma tänkte jag att de var ju lite opraktiska att rida i... med det vita skaftet och jag ringde till Mia för att byta dem. Inga problem kom ut bara sa hon... Jag åkte ut igen men efter lite velande kom jag ju på att mina, oxå grymt sköna, Double H ju faktiskt håller ett par säsonger till... och att dessa Rodeobaby nästan är för fina för att inte visas upp jämt... Så det slutade med att mina älskade Rodeobaby Rockers följde med hem igen och fick helt sonika bli finboots :)

Det värsta... eller nä, bästa med alltihopa är att de är så grymt sköna att gå i och ha på sig... Jag är helt förälskad i dem :)

Rubys skjorta.
Sen fick jag Mia att leta reda på en ny tävlingsskjorta till mig i färgen Turkos... hehehehe... Hon hittade en apsnygg som givetvis var... tada... en Ariat... Special order från USA men efter många omvägar, via Europa huvudkontoret i London... lyckade posten i Karlskrona fixa lite batikmönster med svart tusch innan leverans...
Jag är glad över att jag INTE jobbade på posten den dagen... hehehe... först en något irriterad Mia som tog i med hela kasernrösten och pekade med hela handen... för att sen bli utskälld av generalagenten Lotta från Ariat... Hur som helst så hann inte skjortan i tid till SM men en ilspecialorder gick snabbare än Stålmannen flyger till USA... Där det visade sig att just den turkosa i strl M var slut... Underbara, suveräna och helt otroligt serviceminded säljavdelningen i USA satte sig då sonika och ringde runt till samtliga affärer i USA och till slut... jag vet inte vart ifrån, men där fanns den... Den skickades... ordentligt inslagen med ilpost till Sverige, Mia och till sist mig...

Och den satt helt perfekt och bara är såååå snygg... Den kommer förhoppningsvis göra tävlingsdebut i slutet av april iår ;) Givetvis med en matchande filt...

Så nu hade jag dubblerat min Ariat garderob med 100%... Vad gör Mia då???
Jo, hon plockar hem jeansen..... Stöööööööööööön ;)

Ruby jeansen... ja ni ser rumpan :)
En av modellerna heter ju dessutom Ruby... Ja, det var ju bara att erkänna sig besegrad och inse att det var en, Match made in Heaven... Ariat heaven då alltså... ;)
Är dom sköna då?
Jag snor Lotta, generalagentens uttalande på ett ungefär... De är så jäkla sköna att man sitter framför tvättmaskinen och väntar på att de ska bli klara :)

Sjuuuuuukt sköna jeans... Sen fick man en riktigt snygg rumpa i dem oxå... Jag vet för jag kollade av läget med några grabbar som var i affären samtidigt ;)

Nåja, en nöjd och glad Jessica hade då även ett par jeans från Ariat... Skulle nästan kunna tro att man var sponsrad... hahaha... nope, men jag kan säga skulle jag någonsin få chansen att rida för just Ariat så skulla jag göra det stolt, för jag har sällan varit med om snyggare, bekvämare och funktionella kläder och grejjor :)

Ajjes boots.
Ajje, som typ, ALDRIG, skulle ta på sig ett par cowboyboots provade ett par Ariat... vad hände, ja ni förstår ju säkert redan, givetvis fick mina Rodeobabys sällskap av ett par Ariat Heritage Rambler... hehehe...

Nu kanske det hade varit frid och fröjd med detta men då händer det som inte ska hända... Jag upptäcker en defekt på mina Rodeobabys... Ena baksidan av det vita lädret är luddigare än det andra och trycket är lite suddigt... Jag tar en bild med min mobil, ringer Mia och undrar om jag är kinkig... hehehe...
Mia, mailar vidare min mobilbild till London som direkt säger. Det där är en reklamation.
Jag får ett mess av Mia där jag får fylla i några siffror från bootsen och VIPS... Ett par nya boots är just nu på väg från USA till Karlskrona... Allt detta gick inom ett dygn :)

Skulle kunna bli en snygg tatto ;)
Så kontentan är att innan jag hade insett att bootsen var pyttelite defekta så var nya boots påväg... Det kallar jag service!!!

Sen har det oxå trillat in en keps och en är på g in, ett lypsyl och idag en termosmugg... Ja, jag erkänner jag är helt totalt och uppriktigt förälskad i Ariat på alla nivåer... Jag vet att det ligger en splitterny Footwear katalog hos Mia och jag vet att jag snart måste ut dit igen och bläddra lite... Jag menar till och med katalogen luktar gott :)

Ni vet det där äpplet jag brukar säga att jag har stämplat in på arschlet... Det får nog sällskap av tre hästskor snart :)

Ha en underbar kväll därute... Det har jag :)

Ps... bilderna är ärligt stulna från Larum och Ariats hemsidor :)